Nedelja, Decembar 25, 2011

CLANAK BROJ 180

TEKST JE NASTAO KRAJEM 2009. GODINE I BIO JE SAMO POCETAK RASKRINKAVANJA TUŽILAČKE MAFIJE! IZGUBIVŠI POTPUNO KONTROLU NAD SVOJIM POSTUPCIMA, KRIMINALCI IZ TUŽILAŠTVA IZDAJU FAŠISTIČKE NALOGE SUDSKOJ POLICIJI DA CITIRAM: "NIKO IZ PORODICE BAJO, NE MOŽE PRISTUPITI U PROSTORIJE TUŽILAŠTVA" A SVE U CILJU DA NAS SPRIJEČE U DOSTAVI DOKAZA O NJIHOVIM ZLOČINIMA...

ZAŠTO

LAŽE

TUŽILASTVO

SAOPŠTENJE TUŽILAŠTVA ZA MEDIJE :Na grudnom košu djevojčice bila je ubodna rana od žice na korpi bicikla koju je najvjerovatnije zadobila pri padu.ZVANICNA IZJAVA SUDSKOG VESTAKA NAKON AUTOPSIJE :Rana je netipična, nije nož, nije ni žica, ja nisam mogao potpisati da je žica.KOMENTAR : Ko je tražio od njega da to potpiše???SAOPŠTENJE TUŽILAŠTVA ZA MEDIJE :Prema preporuci patologa koji je utvrdio postojanje atipične ubodne rane u predjelu grudnog koša nastradale djevojčice, uzorci su poslati na DNA analizu na Biološki institut u Beograd. Tom analizom je nesporno utvrđeno prisustvo krvi Ivone BajoZVANICNA REZULTATI ANALIZE IZ BEOGRADA : (isečak originalnog dokumenta)
JOŠ JEDNA LAŽ :Tužilaštvu, međutim, nije bio dovoljan ovaj nalaz vještačenja tako da je predmet poslat na još jedno vještačenje u Beograd, a sve u cilju što potpunijeg utvrđivanja uzroka smrt - kažu u tužilaštvu.ŠTA STVARNO PIŠE :
KOMENTAR : Ni veštak iz Beograda ne može da podrži falsifikate tužilaštva, te predlaže dalja veštačenja, koje tužilaštvo onda, lažno predstavlja sasvim suprotno…JOŠ JEDNA LAŽ :Dosadašnja istraga smrti osmogodišnje Ivone Bajo iz Bijeljine, koja je 23. jula pronađena mrtva u bijeljinskoj Ulici kneza Ive od Semberije, ne upućuje na to da je djevojčica ubijena, odnosno sve dosad poznate činjenice ukazuju na nesrećan slučaj.IZJAVA DATA PORODICI OD PREDSTAVNIKA TUŽILAŠTVA :Autopsija je pokazala da se radi o predmetu 2,5-3 cm. Širine, te 1 mm. debljine, ali mi to nismo saopštili da ne bi uznemiravali javnost ???SLIKA PREDMETA IZRAĐENA PREMA GORNJEM OPISU :
KOMENTAR: Predmet na gornjem crtežu se po tužilaštvu zove   ŽICALAŽIMA NEMA KRAJA : S tim u vezi prihvaćene su i sugestije punomoćnika i članova porodice Ivone Bajo, a sve u cilju rasvjetljavanja ovog slučaja - naveli su iz tužilaštva.KOMENTAR :Pokušaj da dostavim materijal koji sam prikupio, te iznesem sugestije, nadležni tužilac je odbio, ne znajući da se ceo tok razgovora snima. Već tri meseca bilo kakav razgovor porodice sa tužiocem je nemoguć, a majka i baka djevojčice su u zadnjih mesec i po dana više stotina puta pokušavale da pronađu tužioca na radnom mestu.Bez uspjeha, a postoji obaveza svakog tužioca da 4 sata dnevno radi sa strankama…

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me