CLANAK BROJ 5

 

KOLEGIJU OKRUZNOG TUŽILAŠTVA BIJELJINA

PRITUŽBA NA RAD TUŽIOCA

Pozivajući se na član 109, čiji relevantni dio citiram, te prevashodno na član 80, koji ću takođe citirati, tražim od gore navedenog organa da sprovede istragu zbog kršenja zakona i pravilnika od strane tužioca, u dotično vrijeme, dežurnog, Muhameda Gruhonjića…

Član 109

Postupak po pritužbama

1. Pritužbe se dostavljaju Tužilaštvu usmeno ili pismeno.

2.Stranka koja nije zadovoljna sa odlukom tužioca o nesprovođenju istrage ili obustave istrage, u skladu sa članom 216. Stav 4. Zakona o krivičnom postupku, može podnijeti pritužbu Kolegiju tužilaca tog Tužilaštva.

Gore navedeni član 109 pomenuti tužilac je prekršio, a vezano za član 80, jer nije htio da uzme usmenu krivičnu prijavu od mene, a do istrage shodno tome nije ni došlo, iako sam ga tri puta upozorio da time krši pomenuti član pravilnika, koji sada citiram :

Član 80

Usmene prijave 

1. Kada osoba dođe u Tužilaštvo s namjerom da  podnese usmenu krivičnu prijavu, poziva se dežurni tužilac koji uzima  prijavu i o tome sačinjava službenu zabilješku. Nakon uzimanja prijave, postupiće se dalje shodno ovom Pravilniku.

Druga gruba povreda, odnosi se na član 44, navedeni dio :

Član  44

Dužnosti tužilaca 

Tužioci su dužni da obavljaju svoje poslove odgovorno, stručno, nepristrasno, bez ikakvih predrasuda zbog rase, boje, pola, vjerske pripadnosti, etničkog porijekla, nacionalne pripadnosti, seksualne opredjeljenosti ili društvenog ili ekonomskog statusa stranke, a u skladu sa Zakonom o krivičnim postupkom RS i Zakonom o tužilaštvima RS.

Pomenuti tuzilac nije htio da me sasluša, s obzirom da je pokazao pristrasnost, odnosno, držao stranu osobama zaposlenim u tužilaštvu i policiji, protiv kojih sam nameravao podneti prijavu, te je uporno i pored mojih upozorenja odbijao uzeti krivičnu prijavu protiv njih.

Sledeće kršenje pravilnika odnosi se na član 118, čije relevantne delove navodim

Član 118

Pravila ponašanja  u radu 

b) Strankama se ne smije davati lično mišljenje o postupku i eventualnim pravima i obavezama, niti ih se smije savjetovati.

e) Prilikom izvršavanja svojih dužnosti, svi su se dužni rukovoditi principom nepristrasnosti.

f) Niko ne smije učestvovati u poslovima koji na bilo koji način mogu dovesti u pitanje princip nepristrasnosti, te će se u tom smislu glavni tužilac, odnosno sekretar tužilaštva, odmah obavijestiti o postojanju indicija koje mogu dovesti u pitanje ovaj princip.

4. Glavni tužilac izvještava Savjet o nepoštivanju ovih pravila od strane zamjenika glavnog tužioca i tužilaca.

Tužilac je odbio da uzme krivičnu prijavu od mene, rekavši da ne zna ništa o tom predmetu, te na moje pitanje o kom predmetu, odvratio: pa tom, gledajući u fasciklu, koju sam imao. Kako znate o čemu se radi, pitao sam dalje? Rekao mi je šef pisarnice, odgovara tužilac. A kako on to zna, kad me nije ni pitao, niti sam mu ja rekao ( a tako je ostalo do kraja, nije mi dozvoljeno da podnesem prijavu).

Tek tada tužilac se udostojio da pita : O čemu se radi ?

Hoću da podnesem prijavu o saučesništvu u ubistvu, rekao sam.

Ovo su delovi, a postoji i audio snimak celog razgovora.

Napominjem da ne postoji predmet u kome se vodi istraga protiv navedenih osoba, a tužilac me je tada uputio na nadležnog (nepostojećeg) tužioca, kršeći tako stav „b“, člana 118, a usput su prekršeni i stavovi „e“ i „f“, jer su se naravno, postavivši se pristrasno pomenuti tužilac i šef pisarnice, dali sebi za pravo da pretpostave zašto sam došao i šta želim. Shodno tome, prekršen je još jedan član od strane tužioca, jer nije prijavio glavnom tužiocu, dodatne prihode za svoje vidovnjačke sposobnosti.

Pozivajući se na stav 4 člana 118, tražim od glavnog tužioca da ga primeni.

Pošto shodno članu 4 stav „b“, svaka radnja pomenutog tužioca, predstavlja radnju tužilaštva, te time i narušava ugled institucije (ako je neregularna naravno),  zahtevam od Kolegija i Tužilaštva  u celini, da se ogradi od postupaka pomenutog tužioca ili da se sa njim solidariše, odlukom, da nije prekršio pravilnik.

Navodim relevantni dio pomenutog člana, na koji se pozivam :

Član  4

Principi

b)  Jedinstvenost djelovanja, koje se ogleda u tome što svaka radnja preduzeta od strane članova Tužilaštva pri vršenju prava i dužnosti utvrđene zakonom, predstavlja radnju Tužilašta.

Zahtevam da mi se odluka o ovoj pritužbi dostavi pismeno ili da budem obavešten telefonski od za to nadležne osobe, čiji rad i odnos prema poslu i strankama izuzetno poštujem, za razliku od nekih koji su sramota ne samo za pravosuđe, nego za ljudski rod u celini.

Ja ću svoju borbu protiv bande kriminalaca, infiltrirane unutar državnih institucija da nastavim, te ću dolaziti svake sedmice, kod drugog dežurnog tužioca, pokušavajući da ostvarim pravo iz člana 80, sve dok ne dođem kod osobe koja svoj rad temelji na zakonu i pravilniku ili dok se uvjerim da takve u ovom tužilaštvu nema.

U međuvremenu ću poslati dopis i telefonski obavestiti ured glavnog republičkog tužioca o ovom i o događajima koji su mu predhodili.

Obaveštavam i članove tužilaštva, koji možda ne znaju, da je u pozadini svega ubistvo osmogodišnje djevojčice, sa porukom da se na vreme ograde od ubica i njihovih saradnika, jer za to krivično djelo je predviđena dugogodišnja zatvorska kazna (što je svima naravno poznato), tako da neki s obzirom na to i na svoje godine, provode svoje poslednje dane na slobodi, a ostatak života će gledati svijet kroz rešetke…

ZDENKO BAJO

Majke Jevrosime 20

065/831902

CLANAK BROJ 4

 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST I MEDIJE


Napomena: (Ovaj dokument je radjen i u elektronskom obliku, sa aktivnim linkovima ka dokumentima na koje se poziva, a nalazi se na cd-u u folderu Saopstenje, dok se celokupan materijal izuzetno obiman nalazi na lokaciji Dokumenti, na istom disku)
Iako su kriminalci unutar drzavnih institucija, uradili sve da me uplase ili eliminisu na bilo koji nacin, nisu uspjeli u tome. Posto su prethodno analizirali moju biografiju, pokusavajuci da me dovedu u vezu sa nekim krivicnim djelom i nisu pronasli nista, onda su me lazno optuzili za planiranje atentata na polovinu pripadnika tuzilastva, te izdejstvovali nalog za oduzimanje racunara.
Kako sam i taj njihiv potez predvidio, najvaznije podatke sam dao sestri jos u januaru da odnese u Cirih, a njima sam na racunaru ostavio poruku,koja se nalazi u fajlu
Obavestenje.htm. Sem podataka o ubistvu djevojcice Ivone, trazio sam informacije i o drugim kriminalnim radnjama tuzilastva, a u sklopu toga sam zahtijevao podatke i od njih samih. Prikazujem jedan od tih zahtjeva:

1. DOKUMENTACIJA VEZANA ZA UPAD I PRETRES PROSTORIJA BN TELEVIZIJE OD STRANE POLICIJE, A PO NALOGU OKRUZNOG TUZILASTVA U BIJELJINI U JANUARU 2010. GODINE.

2. DOKUMENTACIJA VEZANA ZA SLUCAJ "NEDELJKO RADMAN", KOJI JE UMRO NA SASLUSANJU U CJB BIJELJINA, A PO NALOGU OKRUZNOG TUZILASTVA U BIJELJINI (da ne bude zabune, misli se da je saslusan po nalogu, a ne da je umro po nalogu... ili mozda jeste ?).

To je bio prst u oko mafiji, koja je smislila pakleni plan da ucutka i dovede u stanje poslusnosti sve medije, drzeci im nad glavom uvjek otvorenu mogucnost upada i zatvaranja na svaki vid neposlusnosti. S druge strane tog štapa u ulozi sargarepe je kako se culo nekih 12 miliona maraka za medije, a posledica svega je to da niko ne smije da objavi nista o ubistvu djeteta, dok se istovrameno premijer, (pred ulazom u firmu njegovog covjeka je ubijeno dijete), „ne skida“ sa televizije. Odgovor na moj zahtjev prikazujem ispod a link na dokument je
Odgovor.jpg, a posebno je zanimljivo da je u slucaj Radman ukljucena ista tuziteljka, dok za stavku 1 to jos kriju..

Tako niko nije smio da objavi da je osoba I.H. priznala da je ubila djevojcicu, te du su ga saslusali saucesnici (Danica Stjepanovic, optuzena za prikrivanje dokaza), te u dogovoru sa Glavnim tuziocem poslali u dusevnu bolnicu, kao neuracunljivog. Da li ce se tuzilac takodje pozivati na isto ili ne za svoje nezakonite radnje, jos se ne zna, ali je za sada pobjegla od odgovornosti u Srebrenicu. Sve informacije o kriminalnim aktivnostima tuzilastva u ovom ubistvu su cenzurisane gestapovskim metodama, dok je s druge strane kao nevidjeni uspjeh nedavno prikazivana snimka dvije zaplijenjene saksijice, sa ukupno nekih desetak listova u te dvije biljke, u akciji policije i tuzilastva.
Vec je 150 dana proslo od predaje novih dokaza tuzilastvu
Zagubljeni dokazi.mht, te vremenom jos nekih, ali krivci ne izlaze iz misje rupe, iako je ZKP predvidio nadleznost tuzioca po tom pitanju.
Iako su na sve nacine pokusavali da me sprijece da dodjem do dokumentacije ipak sam nedavno uspio preko drugih izvora, te pronasao mnoge falsifikate i prikrivanja vezana prije svega za kamion koji je ispario sa lica mjesta. Po tahograf trakama, vidi se da su oba vozaca „vozila isti kamion u isto vrijeme oko 16 sati, kad je Ivona pronadjena mrtva odmah po njihovom ulasku, dok ne postoji popis robe koja je dovezena, niti pecat prijema, a detalj da su rezervoar vezali trakama, (po misljenju jednog vjestaka predmet koji je ubio djete je trakastog oblika), posebno je bitan. Dokumenti koji to pokazuju su
Tahograf trake.jpg, te Prijem robe.jpg i Nalog.jpg, a kompletna analiza tih dogadjaja je u dokumentu Okruznom Tuzilastvu u Bijeljini.mht..
Tako postaje jasno zasto je tuzilac Stjepanovic posto me je prvo na prevaru sprijecila da dam kompletnu izjavu, odbila i da primi od mene dokaze koje sam sakupio jos u septembru 2009. godine, a sto se moze cuti iz tonskog zapisa
Danica.mp3. Izjava portira koji priznaje da je sa mjesta zlocina sklonio dokazne predmete (torbu sa presjecenim kaisom, opranim benzinom i kostim) Blagisa.mp3. Takodje je zanimljiva izjava tuzioca Kerovic Ranka, koji je jedan iz grupe osoba za koje me je Kovacevic Novak optuzio da planiram njihovo ubistvo. Vidljivo je iz zapisa Ranko.mp3, da se uopste ne poznajemo i da ni njemu nije jasno zasto su ga „ubacili“, te da me ne dozivljava kao opasnost. Najzanimljivija i najvaznija je ipak izjava sudskog vjestaka dr Busarcevica, iz koje se jasno vidi da mu tuzilac nije predocio uopste nijednu unutrasnju povredu, te da je trazila vjestacenje samo povrsinske ogrebotine (tako izgleda na snimku). Sadrzaj razgovora je u zapisu Miroslav.mp3, a da se ne radi o gresci ili propustu, jasno je iz dokumenta Ko skriva ubice.mht, koji sam dostavio tuzilastvu jos u oktobru, odmah po zavrsenoj analizi biologa,a prije izvjestaja trasologa. Jasno sam istakao da su za dokazivanje istine bitne te povrede, posebno probod kosti, a s obzirom da je sve to tuzilac namjerno sakrila, jedino sto im je preostalo je da bjeze od mene, kako ne bi morali da objasnjavaju neobjasnjivo.
Očito je da mafija vlada zemljom i da mediji ne smiju da objave niti jedan od ovih dokaza, a izjava vjestaka je vise nego jasna i bila bi prava bomba u jednoj tv emisiji, jer dokazuje saucesnistvo u prikrivanju dokaza i ubistva od strane tuzilastva. Stoga cu ja sam intenzivirati svoju borbu za istinu i obavljati i posao medija, tako sto cu obnoviti svoje javne proteste protiv kriminalaca iz redova vlasti.
Nacin na koji ce se to desiti u pocetku ne mogu da opisem, kako bih sprijecio da me u tome onemoguce. Jedino sto mogu reci da ce svi vidovi protesta biti mirni i nece predstavljati opasnost niti za koga, (bar ne fizicku, dok sam siguran da nekima to nece biti prijatno, jer ce ih podsjetiti na sve vecu blizinu zatvorskih restetki). U drugom djelu, koji vec mogu najaviti cu kao zivi plakat pred ulazom u zgradu Suda prenijeti gradjanima istinu.
Tih nekoliko recenica ce biti jedini slobodni medij u ovoj zemlji. Slobodan zbog slobode misli autora, ali je manje vise sigurno da nece trajati dugo jer ce mafija naloziti moje hapsenje.
No kada me puste, ja cu ponovo da se vratim na isto mjesto i nastavim sa tim postupcima, sve dok se ne dostigne kriticna masa, kada istina dodje do tolikog broja ljudi, da se vise skrivati ne moze.
Tonski zapis je za sada predat sudu (sudija Đonlić Mensur), policiji (inspektor Maksimović Bojan), dok su u tuzilastvu poslije vise pokusaja da razgovaram sa nekim i predam materijal i dalje nezainteresovani, (jer znaju o cemu se radi, posto slusaju moj telefon)..
U narednom periodu bice dostavljeni i drugim institucijama (VSiTV, UDT, US, prije svega, jer su i do sada obavjestavani), te medijima izvan zemlje, a ako bude potrebno i Sudu za ljudska prava u Strazburu. Vjerujem da tamo ovdasnja mafija nema svoje ljude.
Svi oni cija je duznost da prenose informacije, a to ne cine iz straha od kriminalaca koji im to zabranjuju, znajte da je na svakoj novcanici koju ste dobili od vlade kap Ivonine krvi.
Ako ne zaustavimo ove kriminalce, prije ili kasnije oni ce ponoviti zlocin, i za nevino prolivenu krv nekog drugog djetete, svi cemo snositi odgovornost, onoliku kolika je bila nasa mogucnost da tragediju sprijecimo.
 

DODATAK


Nekih mjesec dana od nastanka ovog dokumenta, odnosno teksta u prethodnom dijelu, 05.08, Budimka Bajo, (majka ubijene djevojčice) i ja smo u razgovoru sa načelnikom kriminalističke policije ukazali dokumentovano na "propuste" inspektora i sugerisali da podnese zahtjev da se tužilac Stjepanović, sasluša zbog osnovane sumnje da je počinila više krivičnih djela, a na osnovu izjave vještaka dr. Busarčevića.
Pošto je potvrdio de je bilo nepravilnosti, te istakao da su greške moguće i da će sve ispitati i čak nagovijestio da će prihvatiti sugestiju, vezano za tužioca, završili smo razgovor.
Da li je pokušao uraditi nešto od toga ili ne, ostaće vjerovatno nepoznato, jer je 11.08. gospodin Aco Teodorović, načelnik kriminalističke policije, pronađen mrtav u svom automobilu, a zvanična verzija je da je, "doživeo infarkt za vrijeme vožnje i udario u neki objekat pored puta".
Sahranjen je već sutradan bez autopsije...
ZDENKO BAJO
065831902
 

CLANAK BROJ 3

IZJAVA VJESTAKA U TEKSTUALNOM OBLIKU

OKRUŽNOM TUŽILAŠTVU U BIJELJINI


KOLEGIJU OKRUŽNOG TUŽILAŠTVA
GLAVNOM OKRUŽNOM TUŽIOCU
(po predmetu KTA-596/09)



Dokument je tekstualno predočavanje izjave vještaka dr. Busarčevića, angažovanog od strane OT Bijeljina, o njegovom radu po naprijed navedenom predmetu. Razgovor je obavio zastupnik majke ubijene djevojčice, u daljem tekstu "Z", dok su riječi vještaka pod slovom "V". Ovom prilikom neću davati nikakav komentar, jer će za to biti prilike kasnije u razgovorima sa predstavnicima tužilaštva, koji daju sve od sebe da dođu do istine i sigurno će nastaviti sa svojim naporima u tom pravcu, a dodajem samo da postoji audio snimak, koji je dostupan tužilaštvu...

V : Molim
Z : Halo, dobar dan...
V : Dobar dan
Z : Gospodin, Miroslav Busarčević ?
V : Ja sam, izvolite...
Z : Ja zovem iz Bijeljine, zastupnik sam Budimke Bajo, vi ste obrađivali jedan slučaj, po tom pitamju...
V : Jeste, čuli smo se mi oko toga, sa vama sam baš pričao.
Z : Razgovarali ste sa gospodinom Tomićem, vjerovatno sa ovog broja. Mi smo u istom timu.
V : Da moguće je, izvolite...
Z : Da, neznam sad koliko se sjećate detalja. Mi smo podnijeli početkom februara krivičnu prijavu protiv nekih tužilaca i policije, ali nije to sad tema. Početkom prošlog mjeseca je na saslušanju u Bijeljini,(maj 2010) jedna osoba priznala da je izvršila ubistvo i sad mi intenziviramo neke radnje po tom pitanju, pa razgovaramo sa svima, koji su učestvovali. Vi ste predložili rekonstrukciju koju je tužilaštvo odbilo ?
V : Jeste
Z : Da oni su zatvorili slučaj...
V : Jeste, tako sam obavešten od vas i iznenadio se veoma.
Z : Da, e sada, ne znam da li je vama uopšte poznato da je taj predmet, prije nego što je ubio djevojčicu, prekinuo kaiš na torbi koju je ona nosila, pa nanio ranu na tijelu.
V : Ne, ja o tome nemam nikakvih predstava, ni pokazatelja, imao sam samo slike, video sam da nešto nije u redu, tražio sam rekonstrukciju, odbijeno je, šta mogu dalje ???.
Z : Da, razumijem niste vi tu ništa, (krivi), Oni su to krili, pola godine taj detalj, međutim, pošto nanosi ranu na tijelu, onda taj predmet, probija prsnu kost. Da li vam je to poznato.
V : Otkud zaboga ?- pa nemam pojma...
Z : Da, da, to vam uopšte nisu htjeli da pokažu. Prsna kost je probijena, 2,5 cm širine i 1 cm debljine, (ova dimenzija je pogrešno pročitana, a u izvještaju patologa piše 0,1 cm). Onda ide na desnu stranu, desnu plućnu arteriju i desnu dušnicu razdire...
V : O-ho, da to je strahovito...
Z : Oni to vama uopšte nisu htjeli da predoče...
V : Pa neznam ja, verujte mi ja radim ono što mi se da i ono što vidim, nemam predstave o tim detaljima. Bilo mi je strašno žao te devojčice i ono što mi je bilo na raspolaganju to sam učinio.
Z : Ne bih vas dugo zadržavao, samo nešto bih vam pročitao. Mišljenje jednog vašeg kolege. Oblik predmeta, koji je prodro u tijelo, pokojne Ivone, bio je najvjerovatnije trakastog izgleda, širine do 2,5 cm i debljine 1-5 mm..
V : O, pa to ide na šrafciger.
Z : E, on kaže trakastog izgleda i to na osnovu rane, odnosno uboda kosti. Ima sad još jedan detalj koji ću da vam pročitam.
V : Ali, recite vi meni, šta očekujete od mene, meni ne vredi sada opet, iz druge ruke.
Z : Pa vidjećemo, kakva će situacija biti. Mi ne želimo nikog da pozivamo kao svjedoka, ukoliko to nije neophodno. Samo sam htio da vam pročitam. Ovaj kamion, vi ste upoznati sa tim kamionom ? - on je imao kvar...
V : Neznam ja, ja sam samo video slike koje su mi date, ne znam ni da je imao kvar, ne znam ništa
Z : E, ovo je vrlo zanimljvo. Rezervoar je pukao i oni su vezali taj rezervoar španerima - trake za vezanje robe. Da li vam to izgleda veoma zanimljivo sada.
V : A-ha. Pa izgleda, naravno jer...
Z : I ako je to puklo u prolazu...
V : Da, to je moralo da bude udarac, struk.
Z : Upravo tako.
V : Jasno, pa vidite gospodine, ja kao veštak se zasnivam, samo na onom što mi je dato, ali ja to i eksplicitno kažem, šta sam, na osnovu čega sam radio šta.
Z : Da i upravo pošto vam nisu htjeli da pošalju te podatke, zato sam vas i pozvao.
V : Vi znate, vi mene možete uvek dovesti u situaciju, da se izjašnjavam na osnovu, onoga što vi meni prezentujete. Ja ne mogu mimo toga naravno, niti imam doticaj tamo s ljudima, niti bilo šta. Jedino što sam dobio, to uradio i vratio.
Z : Naravno. Pa možda će biti potrebe za novim vještačenjem, pa vidjećemo, možda...
V : Nikakvih problema nema, ako tu ja mogu šta da pomognem, vrlo rado jer mi je jako bilo žao kad sam video ono dete.
Z : Ja sam čuo od gospodina Tomića, da ste vi kao dobili neku sugestiju od tužioca, kakav rezultat želi. Da li je to istina.
V : Ma ne, zaboga, prvo ja sam, možda malo se i propitajte, ja sam poznat po tome da se na njega ne da uticati.
Z : Da, on je kao rekao "da je ona rekla da je to nesrećan slučaj, da oni to već znaju".
V : Čak i mi ovo što razgovaramo ja uzimam s izvesnom rezervom, jer to su vaše reči, ja to još nisam video.
Z : Naravno, naravno.
V : Ni vi ni bilo ko da meni kaže, "slušaj, ja bih želeo ili hoću ili daću ti neznam, pa to je smešno.
Z : Naravno, meni je najvažnije da vi niste uopšte znali za taj probod kosti, to je vrlo zanimljivo.
V : Ma kako mogu da znam, da je baš kost probijena, ja samo vidim slike i radim prema onom, "daj da vidim, šta je tu moglo da se odigra", na osnovu onoga što mi je prezentovano.
Z : Da, spoljni izgled. Hvala vam i prijatno.
V : Molim, živeli, zato sam ja i reko "Dajte da mi ipak uradimo rekonstrukciju, da vidimo, šta je tu realno".
Z : Da zato oni to nisu ni htjeli da prihvate.
V : E, pa sad, šta ja tu mogu?
Z : Naravno, hvala vam.
V : Molim, živi bili prijatno...

KRAJ RAZGOVORA


Tuzilac Stjepanović, je prilikom prvog susreta sa majkom ubijene djevojčice, ponovila nekoliko puta, (kao jedini odgovor na naša pitanja) da će uraditi sve što je potrebno...
I uradila je sve da prikrije ubistvo. Sakrila je materijalne dokaze, prala tragove benzinom, (ko god je to uradio, odgovornost je njena), pa čak "izbrisala" i smrtonosne povrede, pokušavajući tako da obmane vještake i dobije rezultat koji želi.
Da li je sa tim svojim "uspjesima" upoznala Kolegij i ured glavnog tužioca.
Znaju li za ovo kolege u OT Doboj, te Republičkog tužilaštva i Ureda disciplinskog tužioca.
Da li je ovo izolovan rad pojedinca ili predstavlja opštu sliku rada tužilaštava?
Reakcija svih kojima je dostavljen dokazni materijal daće odgovor na ovo pitanje...

ZDENKO BAJO
065831902

CLANAK BROJ 2

ZAUSTAVIMO ORGANIZOVANI KRIMINAL
Pomozite da se objavi istina o ubistvu djevojcice Ivone u Bijeljini...
Sprega mafije i tuzilastva, ne dozvoljava novinarima da objave istinu...
Izjava vjestaka je na donjem linku
http://www.youtube.com/watch?v=5nmPYqn0vIc

Detaljnije na fejsbuk profilu Ivona Bajo...

CLANAK BROJ 1

UKLJUCITE SE U BORBU PROTIV KRIMINALA!
OBAVIJESTITE SVE PRIJATELJE O OVOM LINKU
I FEJSBUK PROFILU "IVONA BAJO"
GDJE JEDINO MOZETE NACI PODATKE O UBISTVU
ZA SVE MEDIJE TO JE TABU TEMA
NEPOSLUSNE CEKA UPAD POLICIJE I ZATVARANJE
SJETITE SE BN TELEVIZIJE I PRETRESA U
JANUARU 2010 GODINE...
Saucesnici u prikrivanju ubistva:
Kovacevic Novak
Stjepanovic Danica
Markovic Dragoslav
Gruhonjic Muhamed
Debeljevic Milorad
(navedeni su samo o najekstremniji kriminalci)
MATERIJALNI DOKAZ
(klikom na sliku povecajte detalje)
Fotosi koji dokazuju korupciju i kriminal tuzilastva...
(klikom na sliku uvecajte detalje...)
Materijalni dokaz sa mjesta zlocina...

«Prethodni   1 2 3 ... 75 76 77