Nedelja, Novembar 27, 2011

CLANAK BROJ 89

UZROCI I POSLEDICE

DANA 9 OKTOBRA 2011, POSLAO SAM U SKLOPU SVOJE BORBE PROTIV OGRANIZOVANOG KRIMINALA ELEKTRONSKU PORUKU NA VISE ADRESA UGLAVNOM MEDIJSKIH KUĆA, TELIVIZIJA, ODNOSNO DNEVNIH LISTOVA. SLIJEDI ORIGINALNI TEKST PORUKE, SA DATUMOM SLANJA I TACNIM VREMENOM. NADALJE SE VIDI NA KOJE JE SVE ADRESE PORUKA UPUĆENA I NA KRAJU SAM SADRŽAJ PORUKE...

---------- Forwarded message ----------
From: Zdenko Bajo <zdenkobajo@gmail.com>
Date: Sun, 9 Oct 2011 02:47:16 +0200
Subject: Molba

To: info <info@rtvbn.com>, internet <internet@blic.rs>, info <info@orbus.be>, info <info@e-novine.com>, Informativni_HTV <Informativni_HTV@hrt.hr>, informisanje <informisanje@sdp-bih.org.ba>, pressrs <pressrs@pressrs.com>, provjereno <provjereno@novatv.hr>, press <press@rtl.hr>, press <press@rtvfbih.ba>, preporod <preporod@bih.net.ba>, program <program@rtl.hr>, press <press@sns.org.rs>, odgovori <odgovori@nezavisne.com>, srna <srna@srna.rs>, webadmin <webadmin@hayat.ba>, webmaster <webmaster@tv-avala.com>, web-redakcija <web-redakcija@avaz.ba>, web <web@rtrs.tv>, "politicki.magazin" <politicki.magazin@rtvfbih.ba>, "stup.sarajevo" <stup.sarajevo@gmail.com>, zdenkobajo <zdenkobajo@spinter.net>, banjalukain <banjalukain@gmail.com>, rtl-vijesti <rtl-vijesti@rtl.hr>, redakcija <redakcija@avaz.ba>, redakcija <redakcija@blic.rs>, redakcija <redakcija@euroblic.com>, redakcija <redakcija@glas-javnosti.rs>, redakcija <redakcija@kurir-info.rs>, redakcija <redakcija@novatv.hr>, redakcija <redakcija@banjalukain.com>, redakcija <redakcija@fokus.ba>, redakcija <redakcija@jutarnji.hr>, "redakcija.novine" <redakcija.novine@rtvbihac.ba>, "redakcija.radio" <redakcija.radio@rtvbihac.ba<br>

UREDNISTVU


Obracam vam se sa molbom da mi dostavite sav materijal koji imate, a koji ukazuje na bilo kakvo krivicno djelo nekoga iz vlasti!
Konkretno imam vise video snimaka u kojima je najveci kriminalac u zemlji diktator i tiranin Dodik Milorad prijetio, gradjanima ili grupi gradjana, no nije na odmet imati sto vise dokaza protiv te mafije u sudskim procesima koji ce uslijijediti uskoro...
Organizovana kriminalna grupa, kojoj je Dodik na celu, odgovorna je za vise ubistava, pljacki i drugih krivicnih djela i pod stalnim pritiskom drzi sve medije u zemlji, a pokusali su i mene licno da ubiju, prethodno me uz pomoc TUZILACKE MAFIJE, optuzivsi za "Ugrozavanje sigurnosti" nekih pripadnika mafije.
Posto im to nije uspjelo, izdali su FASISTICKU NAREDBU, kojom se porodici Bajo otimaju sva zakonom predvidjena prava, kako bismo se sprijecili u dostavi dokaza o umjesanosti kriminalaca iz Dodikovog rezima u ubistvo Ivone Bajo.
Sta ce se desiti neposlusnim medijima, primjer je upad na BN televiziju, a kakva sudbina ceka profesionalne tuzioce, primjer je Dijana Milic iz Tuzle!
Ako ste na putu nekom od tajkuna, dobicete nekoliko metaka u tijelo, a Dodikova mafije ce ubicu proglasiti neuracunljivim i osloboditi, kao u Doboju!
Sve u svemu, niko se ne usudjuje suprotstaviti toj bandi kriminalaca i ubica.
Stoga vas pozivam da mi sve sto imate dostavite sa mejla, koji se ne moze dovesti u vezu sa vama i vasim medijem.
Ova poruka ima dvostruki cilj:
Da podstakne casne i postene novinare na borbu pritiv mafijaske i fasisticke vlasti, odnosno da isprovocira njihove sluge, koji ce bitangi i primitivcu, mafijaskom bosu Dodik Moloradu, dostaviti ovu poruku i ponukati ih na novu akciju protiv mene.
Sve dosadasnje su izgubili, jer su suvise glupi, a najgluplji od svih je njihov sef Dodik Milorad...


NECU DALJE KOMENTARISATI CILJEVE, A POGOTOVO REZULTATE, OVE PORUKE I NEKA SVAKO ZA SEBE IZVUČE ZAKLJUČKE U VEZI TOGA. ISTIČEM SAMO ČINJENICU DA SU SE ISTOG DANA U MEDIJIMA POJAVILI NASLOVI SLEDEĆE SADRŽINE:

MILORAD DODIK U BOLNICI

N.N. - 09.10.2011 22:09
BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, zadržan je u poslijepodnevnim satima u Kliničkom centru Banjaluka.
Kako Nezavisne saznaju, predsjednik RS je zadržan kako bi bile obavljene detaljne pretrage, te da je najvjerovatnije riječ o iscrpljenosti organizma, kao posljedici svakodnevnih aktivnosti.
"Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je zadržan na opservaciji u Kliničkom centru i u toku su rutinske dijagnostičke procedure, koje potvrđuju da je njegov organizam iscrpljen", saopšteno je iz ove ustanove.
Više informacija biće dostupno tokom sutrašnjeg dana.

I još jedan link ka sličnom članku:
DODIK U BOLNICI
TO JE SAMO JEDNA OD MNOGIH VIJESTI, KOJE SU OBJAVLJENE O TOM DOGAĐAJU. VIDLJIVO JE DA SE RADI O ISTOM DANU, DAKLE 9. OKTOBAR 2011. GODINE. POZNATO JE KAKO JE U MEDIJIMA BILO OBJASNJENJE, A SADA MOŽETE VIDJETI ŠTA JE STVARNI UZROK NERVOZE I DEPRESIJE. ZATVORSKE RESETKE ZA MAFIJASKE BOSOVE SU SVE BLIŽE...
I NARAVNO OSTAJE PITANJE DA LE SU OVI DOGAĐAJI POVEZANI UZROČNO - POSLEDIČNOM VEZOM ILI JE SVE SAMO KOINCIDENCIJA, SLUČAJNOST, NEVEZANO JEDNO SA DRUGIM ???
U SLUČAJU UBISTVA IVONE BAJO BILO JE ISUVIŠE TIH "SLUČAJNOSTI". NAVODIM SADA SAMO NEKE ZANIMLJIVIJE:
1) U martu 2010, oko 15-og, saljem pisma i mejlove tužiocima, u kojima objelodanjujem da imam dokaze o njihovim krivičnim djelima!
POSLEDICA : Upad policije 23. marta sa izdejstvovanom Naredbom za odnošenje računara, na kome se podaci nalaze!
2) Predajem dokaze načelniku kriminalističke policije, 5-og avgusta 2010, i tražim da na osnovu njih podnese zahtjev za saslušanje Stjepanović Danice!
POSLEDICA : Dotična osoba, za koju mi je saopšteno da do septembra radi u Srebrenici, te da je trenutno na godišnjem odmoru, sutradan se pojavljuje na ulazu u zgradu i vidjevši nas, bježi nazad...
3) Pri pokušaju da predamo isti materijal u OT Bijeljina, sestra i ja smo uhapšeni izvedeni pred Sud i osuđeni!
POSLEDICA : Osuda od ukupno 1500 KM je obustavljena Rješenjem Okružnog suda, u kome su konstantovane nepravilnosti u radu državnih organa, na mnogo gore od te osude je što je već sutradan po našem hapšenju, načelnik kriminalističke policije pronađen mrtav. Neki "STRUČNJAK" je odokativno utvrdio da se radi o infarktu - BEZ AUTOPSIJE...
4) 25. februara, 2011. godine Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal, evidentira da je stigla moja pošiljka u kojoj se takođe nalaze dokazi o organizovanom kriminalu!
POSLEDICA : To je bio petak! Poslije neradnog vikenda, već u ponedeljak 28. februara u štampi se pojavljuju naslovi iz kojih se vidi da Dodik Milorad prijetu ovom organu ukidanjem...
5) I za kraj ova poruka sa kojim sam i počeo: 9. oktobra iza ponoći, a prije zore, šaljem na više adresa elektronsku poruku, znajući da će prije nego što se probudim tog dana, njen sadržaj stići do aktera o kome se radi u njoj!
POSLEDICA : Jedna od namjera je bila da iznerviram kriminalce i navedem ih na nove pogrešne poteze, međutim neko ko je navikao na bezgraničnu poslušnost i puzanje nižih slojava mafije, očito ne može podnijeti da mu neko bez straha saspe istinu u lice...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me