KO STITI UBICE DJECE ??? -

Pomozite da se objavi istina o ubistvu djevojcice Ivone u Bijeljini...
Sprega mafije i tuzilastva, ne dozvoljava novinarima da objave istinu...

ČLANAK 921

Autor zdenkobajo | 7 Novembar, 2018 | read_nums (119)
  Cilj nikada ni nije ni bio da se vodi postupak, nego da se pomoću te manipulacije, navedem na područje Istočnog Sarajeva gdje su smješteni najveći mafijaški klanovi, odgovorni za veliki broj neriješenih ubistava, koji bi me tako izloženog kako su vjerovali, lako likvidirali iz razloga što sam im velika opasnost, zbog razotkrivanja njihove uloge u švercu narkoticima od Sarajeva preko Bijeljenje do Banjaluke, kada je prilikom jednog transporta došlo do ubistva osmogodišnje djevojčice Ivone Bajo a koje smišljeno zataškavaju kriminalci iz policije i tužilaštva u Bijeljini...

  OSNOVNOM SUDU U SOKOCU


  Predmet:

  89 0 K 058509 17 KPS

  OJT ISTOČNO SARAJEVO

  ZDENKO BAJO


  OBAVJEST O NESTANKU OPTUŽNICE T17 0 KT 0006630 15

  U prilogu ovog dopisa dostavljam vam stranicu sa optužnicama na zvaničnoj Internet adresi Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.
  Vidljivo je da ne postoji optužnica protiv mene za "povredu ugleda suda" koja je podignuta 29.11.2017. i formalno potvrđena 07.12.2017.
  Na tom prilogu je posljednjih 6 optužnica i to dve iz prošle godine, oktobra 2017. i novembra 2017. a kako se vidi, iako su potom podignute i potvrđene još 4 optužnice u 2018-toj, ne nalazi se među njima optužnica protiv mene što je i logično jer kako sam od početka tvrdio, Okružno Tužilaštvo u Istočnom Sarajevu, niti je nadležno, niti je ikada dobilo nadležnost za postupanje na teritoriji Bijeljine u predmetu koji su nezakonito pokrenuli protiv mene.
  Naravno, cilj nikada ni nije ni bio da se vodi postupak, nego da se pomoću te manipulacije, navedem na područje Istočnog Sarajeva gdje su smješteni najveći mafijaški klanovi, odgovorni za veliki broj neriješenih ubistava, koji bi me tako izloženog kako su vjerovali, lako likvidirali iz razloga što sam im velika opasnost, zbog razotkrivanja njihove uloge u švercu narkoticima od Sarajeva preko Bijeljenje do Banjaluke, kada je prilikom jednog transporta došlo do ubistva osmogodišnje djevojčice Ivone Bajo a koje smišljeno zataškavaju kriminalci iz policije i tužilaštva u Bijeljini.
  Vjerujem da neke osobe uopšte nisu bile svjesne kakav je stvarni plan ali su svi a posebno sada, svi vrlo dobro znaju da se radi o montiranom predmetu i sve preduzete radnje lica iz tužilaštva u Istočnom Sarajevu su nezakonite i kako vjerovatno znate pod višestrukom istragom.
  S OBZIROM DA IZ OJTIS, ODBIJAJU SVAKU KOMUNIKACIJU I POČEV JOŠ OD 27.06.2017. NEĆE DA MI DOSTAVE DOKUMENTACIJU KOJU SAM TRAŽIO U SKLADU SA PRAVIMA IZ ZAKONA, (JER BI SE TAKO ODAVNO RAZOTKRIO NJIHOV PODMUKLI PLAN), NI JA NJIMA NEĆU VIŠE SLATI NIJEDAN DOKUMENT, TE OVAJ DOPIS ŠALJEM SAMO U JEDNOM PRIMJERKU... ŠTO JE SUŠTINSKI NEBITNO JER PREDMET I NE POSTOJI...

  PRILOG

  OJT u Istočnom Sarajevu - OPTUŽNICE

  Zdenko Bajo
  Majke Jevrosime 20
  76300 Bijeljina
  065831902


Dodaj komentar

Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva