ČLANAK 924

S OBZIROM DA PLAN ZA MOJE UBISTVO KAO "PRIMJER" I UPOZORENJE DRUGIMA, NIJE USPIO, FAŠISTIČKI MAFIJAŠKI REŽIM DODIK MILORADA JE IZVRŠAVAJUĆI JAVNU NAREDBU O FORMIRANJU "CRNE KNJIGE" I DJELOVANJU NJIHOVIH LJUDI, IZVRŠIO LIKVIDACIJU DAVIDA DRAGIČEVIĆA U BANJALUCI...


OKRUŽNOM TUŽILAŠTVU U BIJELJINI

PRITUŽBA NA NAREDBU T14 0 KTA 0017872 16

Predlažem da se ova pritužba uvaži, donesena naredba poništi, da se prijave koje su u sklopu predmeta razdvoje i otvori novi predmet odnosno pokrene novi postupak po mojoj krivičnoj prijavi od 01.09.2017. a meni omogući uvid u kompletan spis.
OBRAZLOŽENJE
Vidljivo je iz opisa obavještenja da okružni tužilac Mira Medić nije donijela odluku samostalno kako bi trebalo, nego se navodi "...DA SMO SVOJOM NAREDBOM T14 0 KTA 0017872 16 OD 18.07.2017. GODINE, ODLUČILI DA SE NEĆE SPROVODITI ISTRAGA ...
Ko su "ostali" koji su "odlučili" da se ne sprovodi istraga nije navedeno ali je jasno da OJT Mira Medić nema slobodu odlučivanja nego mora izvršavati naredbe dodikovog mafijaškog fašističkog režima.
Nadalje iz samog broja predmeta je vidljivo da je otvoren 2016-te godine dok se navodi da je moja prijava od 01.09.2017. te nikako prijava iz te godine nije mogla inicirati postupanje godinu dana ranije a ni po čemu se ne može iz obavještenja zaključiti o kakovoj se prijavi radi što je bitno s obzirom da sam podneo veći broj prijava.
Prema mojoj dokumentaciji navedeni datum se nalazi na dokumentu "KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV DANKA BOROVČANINA" sa podnaslovom "ZA ZLOUPOTREBU SLUŽBENOG POLOŽAJA, SPREČAVANJE DOKAZIVANJA, ITD" a sam predmet T14 0 KTA 0017872 16 je formiran poslije dopisa Borovčanin Danka "SU-SP-3-331-10 od 26.08.2016." koji je on nazvao "Inicijalni akt" u kome piše niz budalaština tražeči da se protiv mene "POBUDI" krivično djelo a sve bez ijednog priloženog dokaza.
U samom svom dopisu g. Borovčanin Danko potvrđuje da nema ovlaštenje za ograničavanje pristupa koje traži da se uvede a koje on sprovodi godinama što sam ja dokazao u prilozima svoje prijave protiv njega.
POTPUNO JE APSURDNO DA SE SPAJAJU DVE KRIVIČNE PRIJAVE OD DVIJE OSOBE PODNESENE PROTIV ONE DRUGE.
Iz svega se može zaključiti da je ovom naredbom donesena odluka i koja se tiče mene, da se neće ili možda da se sprovodi istraga protiv mene a što se u obavještenju krije.
Takođe ističem da g. Borovčanin Danko nastavlja sa svojim bezobrazlukom i fašističkim metodama odbijajući da uopšte obavjesti OJT Bijeljina o mojim dolascima sprečavajući me tako da ostvarim uvid ne samo u ovaj predmet nego i u bilo koji spis.
Istovremeno je Borovčanin Danko u sadejstvu sa grupom drugih kriminalaca pokušao realizovati plan za moju likvidaciju, koristeći se sa licima iz van institucionalnog kriminalnog kruga a vrhunac razbojništva je formiranje fiktivnih, nelegalnih , montiranih predmeta protiv mene u nenadležnim OJT Istočno Sarajevo i sudu na Sokocu, za šta su kriminalci, Borovčanin Luka, Jovana Tomaš, (NN lice koje joj je dodjelilo u rad prijavu te više drugih osoba) koristili odluku RJT za OTIS po T12 0 KTA 0000398 15 od 01.06.2015. Tom odlukom se MOJA krivična prijava protiv više kriminalaca dodjeljuje u rad u OJT Istočno Sarajevo a navedeni kriminalci su falsifikovali dokumentaciju i spojili tu odluku sa nekom prijavom protiv mene, da bi imali osnov za nezakonit nadzor što je finalizovano pokušajima da me mafija navede na udaljenu lokaciji i likvidira.
POŠTO SAM RAZOTKRIO NJIHOV PODMUKLI PLAN, O SVEMU SAM OBAVJESTIO USTAVNI SUD, VSTV, MINISTARSTVO BEZBJEDNOSTI I JAVNOST U VIŠE DOPISA OD ČEGA IZDVAJAM "DOKAZ O MONTIRANJU I NEZAKONITOSTI OPTUŽNICE T17 0 KT 0006630 15 I PREDMETA 89 0 K 058509 17 KPS" OBJAVLJEN I NA WEB ADRESI http://kriminaluvlasti.blogger.ba/arhiva/2018/05/18/4099299.
Osim toga podsjećam da je nedavno ministar bezbjednosti objavio da vrh MUP-a kontroliše promet narkotika a dokaze o tome je dobio od mene dopisom OBAVJEST O SPREZI PRAVOSUDNE, POLICIJSKE I NARKO MAFIJE, (http://kriminaluvlasti.blogger.ba/arhiva/2018/05/30/4100467) u kome je što se vidi iz naslova opisana i uloga pripadnika tužilaštva i suda a i samog g. Borovčanin Danka.
S OBZIROM DA PLAN ZA MOJE UBISTVO KAO "PRIMJER" I UPOZORENJE DRUGIMA, NIJE USPIO, FAŠISTIČKI MAFIJAŠKI REŽIM DODIK MILORADA JE IZVRŠAVAJUĆI JAVNU NAREDBU O FORMIRANJU "CRNE KNJIGE" I DJELOVANJU NJIHOVIH LJUDI, IZVRŠIO LIKVIDACIJU DAVIDA DRAGIČEVIĆA U BANJALUCI...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902