Četvrtak, Maj 10, 2012

CLANAK 227


ZAHTJEV ZA PRISTUP INFORMACIJAMA


Ime i prezime : ZDENKO BAJO

Adresa : MAJKE JEVROSIME 20 / 76300 BIJELJINA

(Naziv organa kome se zahtjev podnosi)OKRUŽNI SUD U BIJELJINI

(Sadržaj zahtjeva)Obraćam se Okružnom sudu u Bijeljini sa zahtijevom, da mi omogući uvid i kopiranje kompletnog materijala, vezano za radnje nadzora nada mnom od strane CJB Bijeljina, od marta 2010 do danas!
Sem pretresa prostorija, sa kojim je Sud upoznat, izložen sam presretanju, legitimisanju i pretresanju na ulici, praćenju patrolnim kolima i policajcima u civilu, a danima je pred mojom kućom postojalo stražarsko mjesto u 3 smjene za danonoćni nadzor! Jedno od vozila, korištenih u tu svrhu ima registarske tablice : 729-M-117, a posjedujem i fotografije tog vozila i druge dokaze o nadzoru!
Na jasno postavljen zahtjev CJB-u Bijeljina o tome, odgovoreno mi je da je Izvještaj proslijeđen u OT Bijeljina! S obzirom da sam o tome razgovarao sa načelnikom kriminalističke policije, o kriminalu inspektora Markovića, te tužioca Stjepanović, a isti je obećao da će sve ispitati, te "UMRO" poslije samo 5 dana, osnovano sumnjam da je gospodin ubijen.
Iz OT Bijeljina tvrde da prema meni nikada nisu provođenje POSEBNE ISTRAŽNE RADNJE, odnosno da to što sam danima nadziran, niko nikada nije nigdje zabeležio!
Očito je da se radi o lažima i nastavku podrške mafijaškij mreži, koja je prilikom krijumčarenja, ubila Ivonu Bajo, na ulazu u Bobarovu firmu UNIVERZAL, a neposredno poslije toga, u BOBAR BANKU, je uplaćeno preko 4 miliona KM novca od kokaina...
Korumpirani tužioci, nisu pokušali da lažu samo mene, nego su prevarili i Okružni sud...
NA ZAHTJEV U OT BIJELJINA O "SMRTI" ACE TEODOROVIĆA, PREDATOG PRIJE VIŠE OD GODINU DANA, I POSEBNO TOME, KO JE BIO DEŽURNI TUŽILAC TOG DANA, NIKADA MI NIJE ODGOVORENO...
Na poleđini ovog zahtjeva je tekst upućen u CJB Bijeljina i njihov odgovor!
Očekujem od Suda da preduzme sve potrebne radnje, kako bi se istražile kriminalne aktivnosti u OT Bijeljina...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me