KO STITI UBICE DJECE ??? -

Pomozite da se objavi istina o ubistvu djevojcice Ivone u Bijeljini...
Sprega mafije i tuzilastva, ne dozvoljava novinarima da objave istinu...

CLANAK 365

Autor zdenkobajo | 1 Septembar, 2013 | read_nums (510)
  Ovakav diskriminatorski postupak prema cijeloj porodici je u skladu samo sa zakonima trećeg rajha, a na stranu to što se bez naredbe suda i donesenog rješenja primjenjuje sankcija što je kršenje prava iz člana 16 Ustava RS.
     

  ZAHTJEV ZA PRISTUP INFORMACIJAMA

  Ime i prezime : ZDENKO BAJO

  Adresa : MAJKE JEVROSIME 20 / 76300 BIJELJINA

  (Naziv organa kome se zahtjev podnosi)




  CJB BIJELJINA
  PS BIJELJINA


  (Sadržaj zahtjeva)



  Zahvaljujem PS Bijeljina za odgovor broj: 10-01/4-4475/13 od 16.08.2013. u kome stoji:
  "U razgovoru sa prijavljenima isti su negirali navode prijave, izjavivši da su vam dozvoljavali ulaz u zgradu, kao i do pisarnice, gdje se, po pravilu, i predaju pismena, koja se službeno prosleđuju naznačenim organizacionim jedinicama, ali da vam nisu dozvoljavali direktan pristup u prostorije tužilaštva, jer ste u prethodnom periodu istima pravili probleme"
  Iz samog teksta se vidi da su vam ispričali očiglednu laž, jer prostorije tužilaštva se nalaze ne 4-tom spratu zgrade u uluci Vuka Karadžića 3, a pisarnica je unutar tih prostorija iza staklene pregrade i vrata !
  Dakle, kako je moguće da su mi dozvoljavali ulazak u pisarnicu, kada se ona nalazi iza staklenih vrata na 4-tom spratu nekih 5-10 metara desno, unutar prostorija tužilaštva u koje mi kako sami kažu nisu dozvoljavali pristup ?
  Pogledajmo šta je taj sudski policajac izjavio sudu, a kopija zapisnika je u vašem posjedu, prisutna Vuković Ana.
  "Saslušava se svjedok Mićić Zoran Pr 004323 11 Pr, Od 19.08.2011.
  Nakon što je upoznat o okolnostima o kojima treba da se izjasni svjedok izjavi: Dana 23.06.2013. oko 13,30 casova Bajo Zdenko došao je u zgradu Suda i tužilaštva s namjerom da lično ode u pisarnicu tužilaštva i da preda dokazni materijal o ubistvu djeteta Bajo Ivone ali pošto smo mi ranije usmeno obavješteni od glavnog tužioca da Bajo i njegova sestra i drugi srodnici ne mogu lično pristupiti u prostorije tužilaštva istog smo obavjestili i rekli smo mu da taj dokazni materijal može predati putem pošte ili da radnik pisarnice side u prizemlje zgrade i preuzme..."

  Isti svjedok se zato nije ni pojavio na pretresu 03.12.2012.
  Ovakav diskriminatorski postupak prema cijeloj porodici je u skladu samo sa zakonima trećeg rajha, a na stranu to što se bez naredbe suda i donesenog rješenja primjenjuje sankcija što je kršenje prava iz člana 16 Ustava RS.

  "Problemi" koje pominju su stoga što imam više dokaza o zločinima pripadnika tužilaštva a fotografija materijalnog dokaza ubistva je u vašem posjedu (80 1 Pr 007070 12 Pr). Na pitanje koje sam postavio: "Kako je došlo do presjecanja kaiša, gdje je nestao dio, ko je sklonio dokaz sa lica mjesta i ko je opro kaiš benzinom, nije bilo odgovora, odnosno odgovorili su zabranom pristupa"...
  Inače torbu je uklonio portir Sofrenić Blagiša, te su je potom sakrili inspektor Marković Dragoslav i tužilac Stjepanović Danica, pošto su prethodno sa kaiša oprali benzinom tragove koji ukazuju na ubistvo.
  Dakle ne tražim od vas da mi prepričavate šta piše u zapisniku nego želim kopiju !
  Od CJB Bijeljina, zahtijevam shodno ZOSPI, sledeće:
  1) Kopiju zabilješke OSL-a, sačinjenu po izlasku na teren dana 13.05.2013.
  2) Kopiju dokumenata koji su eventualno sačinjeni povodom ovog događaja i mojoj prijavi sat kasnije u CJB Bijeljina.
  3) Objašnjenje zašto se VAŠ svjedok Mićić Zoran nije pojavio na pretresu 03.12.2012

  Zdenko Bajo
  Majke Jevrosime 20
  76300 Bijeljina

  065831902


Dodaj komentar





Zapamti me

  My picture!

Kategorije

Arhiva