CLANAK 298

Nije mi cilj da negativne posledice snosi ijedan sudski policajac uključujući komandu, ali s obzirom da su pokazali takav kukavičluk i nemoral, znajući da štite ubice djeteta, sami su krivi za posledice koje će ih snaći shodno odredbama KZRS...

SUDSKOJ POLICIJI REPUBLIKE SRPSKE

OBAVJEŠTENJE

Dostavljam Sudskoj policiji RS kopiju krivične prijave protiv "ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE" unutar koje su djelovali i pripadnici Sudske policije iz Bijeljine!
Da li su to činili svjesno, aktivno i sa namjerom ili su izmanipulisani od nekog drugog, ostaje im da razmišljaju u narednom periodu i da objasne kad za to dođe vrijeme.
Navodim stav zamjenika načelnika, Višnjić Ranka, da svi sudski policajci stoje iza onoga što su pisali, na šta sam odgovorio da i ja stojim iza svega i da ću srušiti tiranina i dikatatora Milorada Dodika sa vlasti!
Kada se to desi, moraće da objasne svoje laži.
A da su sudski policajci lagali vidljivo je iz materijala koji prilažem.

Time su dali doprinos u prikrivanju ubistva osmogodišnje Ivone Bajo, koje se desilo prilikom krijumčarenja!
Kopiju prijave vam dostavljam stoga što sam uvjeren da bi ti pripadnici sudske policije radili svoj posao časno i pošteno da nisu dobili naredbu suprotnu zakonu.
Nije mi cilj da negativne posledice snosi nijedan sudski policajac uključujući komandu, (na šta sam ih upozoravao više puta) koji su u zabilješkama ili na sudu lagali, odnosno gužvali dokumente s namjerom da ih bace u otpad, za šta imam neoborive dokaze, ali s obzirom da su pokazali takav kukavičluk i nemoral, znajući da štite ubice djeteta, sami su krivi za posledice koje će ih snaći shodno odredbama KZRS...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902