Sreda, Maj 04, 2011

CLANAK BROJ 19

 

OKRUŽNOM TUŽILAŠTVU U BIJELJINI

KOLEGIJU TUŽILAŠTVA
INSTITUCIJAMA REPUBLIKE
OBAVJEŠTENJE


Napomena: Dokument je namjenjen institucijama republike, ali i gradjanima, kojima ce biti prezentovan...
Obavjestavam sve drzavne organe, da je zavrseno sa tekstualnom fazom moje borbe protiv organizovanog kriminala.
Kako imam veci broj dokaza o tome da je kompletna državna mašinerija pod kontrolom mafije i spreman sam za svako suđenje, bez obzira ko ce biti optuženi, prelazim u završnu fazu, a to je totalni pravni rat, mafijaškoj vlasti.
Dosadašnji moji postupci su bili usmjereni, kako na to da se bezakonje u državnim institucijama, čiji je najistaknutiji predstavnik Tužilaštvo, kao servis organizovanog kriminala, predoči građanima i prije svega svim zaposlenim u zgradi Okružnog suda u Bijeljini, tako i na prikupljanje materijala, za nastup pred Sudom u Strazburu: Tako sada postoji na stotine svjedoka bezakonja koje se primjenjuje, a svako dalje eventualno uskracivanje bilo kog prava predviđenog zakonom, samo će ojačati moje argumente.
No, koristim priliku da obavjestim sve, da ću se suprotstaviti svakom daljem bezakonju od strane bilo kog državnog organa i to isključivo mirnim sredstvima, zasnovanim na zakonima ove zamlje.
Samo zarad gradjana, koji će ovo da čitaju : Uskraćivanje bilo kog prava predviđenog zakonom je krivično djelo.
Ne može ni jedan kriminalac da mi zabrani ulazak u park, što možda i ne izgleda strašno, ali zamislite da vam zabrani izlazak: To znači da ćete za par dana umrijeti od gladi, žeđi ili zime ili ćete se suprotstaviti silnicima.
Dakle, upozorenje svima: ja ću insistirati od danas nadalje na ispunjavanju svakog prava, počev od najbanalnijeg, a to je predaja dokumentacije na zakonom predviđeni način.
Svako ko u tome pokuša da me spriječi i bilo čemu drugom, mora biti spreman da sve svoje postupke objašnjava pred sudom i suoči se sa optužbom za saučesništvo u prikrivanju ubistva jednog djeteta.
Očito je da je kriminalna osovina, visoko u vrhu vlasti.
Dovoljno je pomenuti da je predsjednik zemlje, diktator Dodig Milorad, u svom stilu brutalno zaprijetio Specijalnom tužilaštvu, ukidanjem, upravo u vrijeme kada su obrađivali dokumentaciju koju sam ja sačinio, u kojoj se jasno pominje veza između ubistva djeteta i švercovanja robe u firmu tajkunske mreže BOBAR - DODIG, sve sa lažnim izjavama portira firme u koju je švercovana roba.
O kriminalu tužioca za vrijeme istrage, već sam napisao desetine stranica, a sada ću insistirati na obavezi, predviđenoj zakonom, o postupanju po dobijanju novih informacija.
Opet, zarad građana, tužilaštvo je sakrilo materijalni dokaz ubistva, torbu i opralo tragove sa kaiša jakim hemijskim sredstvom, (ili je zaštitilo počinioca), a sve podatke o unutrašnjim povredama, (probod prsne kosti, probod grudne žlijezde, razderine desne plucne arterije i desne dušnice) sakrili su od vještaka, čije je mišljenje traženo. Uz to je brutalno falsifikovana dokumentacija i lažno predstavljana u javnosti.
Građanima ove zemlje nije potrebna ni Inkvizicija ni Gestapo, a institucija Tužilaštva, nema nikakvih dodirnih tačaka sa zakonom i može se po svojoj monstruoznosti uporediti samo sa tim zloglasnim organizacijama.
Mozda je čak 90 posto tužilaca i uopšte državnih službenika, časno i odgovorno, ali kontrolu nad organima ima mafija sa jedinim zadatkom da se spriječi procesuiranje kriminalaca iz vrha vlasti.
Nedavni feljton u štampi o tajkunima u Semberiji je možda signal da je istima došao kraj i da će im se suditi po zakonu, no ja ću neovisno od toga nastaviti svoju borbu, svim pravnim sredstvima.
Nemate nikakvu šansu da me pobijedite u toj borbi, jer bi svaki fašistički čin, a diskriminacija građana po bilo kom osnovu je fašizam, morao da legalizuje i potvrdi sud.
Da li ću mafiju da pobijedim, na Osnovnom, Okružnom, pa sve do Ustavnog suda ili Strazbura, sasvim je svejedno.
Pozivam sve tužioce, sudije, pripadnike sudske policije, sve državne službenike da rade po zakonu i daju doprinos borbi protiv organizovanog kriminala.
U SUPROTNOM, MORAJU BITI SPREMNI DA ZA BILO KOJE UČINJENO KRIVIČNO DJELO, ODGOVARAJU PRED ZAKONOM...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me