Ponedeljak, Novembar 25, 2013

CLANAK 390

Stranica sadrži fotografije dokaza izvršenja krivičnih djela, prije svega o švercu, a potom i o bjegstvu kamiona. Šta se tada krijumčarilo u suštini je nebitno za samo dokazivanje prikrivanja, no pošto sam podatke poslao izvan zemlje sa uputama da se dostave Interpolu, dana 25.02.2012. evidentirano je preko 4 miliona KM transakcija narko klana Šarić, preko Bobar banke istog vlasnika kao i firme gdje se švercovala roba.

CENTRU JAVNE BEZBIJEDNOSTI BIJELJINA

NAČELNIKU CJB BIJELJINA
NAČELNIKU KRIMINALISTIČKE POLICIJE

Obavještavan vas da posjedujem veći broj dokaza o izvršenju i prikrivanju teških krivičnih djela u kojima su učestvovali pripadnici CJB Bijeljina i OT Bijeljina i to prije svega inspektor Marković Dragoslav, te tužilac Stjepanović Danica. U prilogu su slike materijalnog dokaza ubistva i prikrivanja ubistva kojima potkrepljujem svoje tvrdnje, a ako MUP ima namjeru da istraži kriminalne radnje umjesto da ih prikriva kao do sada prije kadrovskih izmjena, očekujem da me pozovete pismeno ili telefonom, kako bih vam prezentovao dokaze koje imam, inače objavljivane na internetu na skoro 400 članaka. O vašoj reakciji će biti obavještena javnost preko bloga koji uređujem.
Pozadina svega je krijumčarenje režimskog tajkuna Gavrila Bobara, dana 23.07.2009. prilikom čega je ubijena osmogodišnja djevojčica Ivona Bajo. Tada su dovezena 4 paketa neke robe, tehnički neispravnim kamionom, od čega je do jutra ostao samo paket, a 3 su nestala preko noći, o čemu imam izjave vozača i direktora, date tužiocu kao dokaz.
Uz pomoć portira, kamion je pobjegao prije dolaska istražitelja i njegovo postojanje sakrivano oko 7 dana dok lično nisam otkrio taj podatak, nakon čega su uzete izjave. Portir je neposredno poslije tragedije pričao svima da je vidio djevojčicu kako se kreće krvari i na kraju pada, što se vidi i na slici mjesta ubistva, nekon čega je natjeran da promjeni priču i kaže kako ništa nije vidio, no kriminalci su zaboravili važan detalj, te je u izjavi kriminalcu Markoviću jasno opisao da su postojali tragovi krvi na asvaltu prije mjesta pada. Kada sam postavio nezgodno pitanje: "AKO JE DO POVREDE DOŠLO POSLIJE PADA NA ŽICU, KAKO JE MOGUĆE DA JE DJEVOJČICA KRVARILA 10 METARA PRIJE TOG PADA ?" dolazi prvo do izbjegavanja bilo kakvog kontakta sa porodicom, a onda kriminalac Kovačević Novak izdaje naredbu o zabrani pristupa svim srodnicima ubijene djevojčice, nakon čega sam dokaze o kriminalu te razbojničke bande počeo da objavljujem na internetu. Takođe sam s obzirom da je roba stigla iz Federacije BIH, prijavu dostavio u Sarajevo, te je kako sam obavješten od glavne tužiteljice Nives Kanevčev otvoren predmet T09 0 KTA 0034144 13, a tekst prijave sam objavio na web lokaciji "KANTONALNOM TUŽILAŠTVU KANTONA SARAJEVO" :
http://kriminaluvlasti.blogger.ba/arhiva/2012/03/16/3261089
Stranica sadrži fotografije dokaza izvršenja krivičnih djela, prije svega o švercu, a potom i o bjegstvu kamiona. Šta se tada krijumčarilo u suštini je nebitno za samo dokazivanje prikrivanja, no pošto sam podatke poslao izvan zemlje sa uputama da se dostave Interpolu, dana 25.02.2012. evidentirano je preko 4 miliona KM transakcija narko klana Šarić, preko Bobar banke istog vlasnika kao i firme gdje se švercovala roba. Pranje novca je vršeno prije, u vrijeme i poslije ubistva Ivone Bajo, te je jasno zašto je izdata naredba o prikrivanju svega. Poslije otkrića transakcija, Dodik je naložio Bobaru povlačenje iz trke za gradonačelnika, a meni se zabranjuje pristup u OT Bijeljina kako se ne bi ti događaju doveli u vezu. Takođe se prikrivaju i moje prijave iz 2010-te protiv portira i AD Univerzal, a na zahtijev CJB-u Bijeljina čiju kopiju imam 04.03.2011. o tome kako je došlo do presjecanja kaiša torbe čiju sliku prilažem, gdje je nestao dio i ko je kaiš oprao benzinom, NIKADA NIJE ODGOVORENO.
Dana 05.09.2012. poslije 3 godine prikrivanja spisa i sprečavanja pristupa porodici ubijene djevojčice fašističkom naredbom da: "ZDENKU BAJO, BUDIMKU BAJO I SVIM SRODNICIMA UBIJENE IVONE BAJO, NIJE DOZVOLJEN PRISTUP U OT BIJELJINA" postavio sam fotografiju materijalnog dokaza na sebe i stao ispred mafijaškog servisa OT Bijeljina "zaprijetivši" da ću dolaziti svaki dan makar me hapsili 1000 puta sve dok ne dobijem slike obdukcije koje sam tražio od 2010-te. Poslije nezakonitog hapšenja i provedene noći u pritvoru, slijedeći put su mi dali snimke, čiji dio prilažem, a u koloru su objavljeni na internetu uz detaljno objašnjenje falsifikovanja mjesta zločina i obdukcije, te izjavu trasologa da o svemu tome NAMA POJMA, što se može vidjeti na adresi "ZLOČIN SA POTPISOM REZIMA" :
http://kriminaluvlasti.blogger.ba/arhiva/2012/10/12/3401821
Dovoljno je vidjeti samo slike koje sad prilažem pa da se shvati kolika je monstruoznost Markovića i Stjepanović, koji su oprali dokaz benzinom i prikrili sve ove unutrašnje povrede, da bi pomogli krimumčarima i zaštitili Bobar Gavrila. Napominjem da sam o svemu izvjestio prethodnog načelnika g. Nedeljka Vujića, koji nije smio ništa da uradi, a g. Teodorovića sam posjetio početkom avgusta 2010-te, kada je obećao da će pokrenuti istragu prije svega protiv inspektora, a i tužioca. 5 dana kasnije gospodin je "umro" pod sumnjivim okolnostima, sahranjen bez autopsije, a na moj zahtijev u OT Bijeljina o tome i prije svega ko je bio dežurni tužilac, nikada nije odgovoreno.
ZAŠTO ??? OSTAVLJAM VAM DA SAMI DONESETE ZAKLJUČAK...

PRILOZI

Torba
Falsifikati

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me