Nedelja, Septembar 23, 2012

CLANAK 264

GRAĐANIMA REPUBLIKE
MEDIJIMA I NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA

SLIKA SVE GOVORI

23.07.2009. ubijena je djevojčica Ivona Bajo prilikom krijumčarenja režimskih tajkuna!
Munjevitom brzinom je reagovala mafijaška hobotnica, te je izdata naredba kriminalcima iz policije i tužilaštva u Bijeljini da sabotiraju istragu i prikriju sve dokaze o švercu i ubistvu...
Glavnu ulogu u prikrivanju zločina je odigrao formalno kriminalistički inspektor, a stvarno pripadnik organizovanog kriminala Marković Dragoslav. O njegovim nedjelima sam opširno pisao i o svemu obavijestio nadležne organe za kontrolu!
Već početkom 2010. sam dobio obavještenje 19.01.2010. o tome da je pokrenuta "ISTRAGA":
Tokom godine sam postupio po uputstvu i kontaktirao jedan od navedenih brojeva te zaključio da je istraga obična farsa i da niko ne smije ispitivati bilo šta o zataškavanju naloženom iz vrha mafijaškog režima!
U narednih više od dvije godine koncentrisao sam se na pravnu borbu protiv najgore mafije u zemlji, TUŽILAČKE MAFIJE, a tek nedavno sam pozvao drugi od navedenih brojeva i dobio podatak da je istraga okončana te je obavješten direktor da odluči, HOĆE LI ME OBAVIJESTITI ILI NE ???
Kako nisam bio obaviješten, bilo je jasno da mafijaški režim nastavlja sa prikrivanjem zločina, ali sam ipak, koristeći zakon o slobodi pristupa informacijama zatražio podatke o istrazi, ne navodeći da sam već dobio informacije telefonom!
Kompletan tekst zahtijeva slijedi:
Obraćam vam se sa zahtijevom da mi se dostavi obavještenje o rezultatima istrage, po materijalu koji sam dostavio još 2010. godine, (što se vidi iz skenirane slike koju prilažem), a radi se o prikrivanju ubistva Ivone Bajo od strane inspektora Marković Dragoslava, koje se desilo pred firmom "Univerzal" u Bijeljini!
Policija je tom prilikom omogućila kamionu koji je krijumčario robu da pobjegne, a početkom 2012. je otkrivena veza narko mafije sa Bobar bankom, tako da je lako zaključiti i šta je tada dovezeno, kao i zašto su pripadnici MUP-a prikrivali ta krivična djela!
Materijalni dokaz ubistva torbu, presječenog kaiša su oprali hemijskim sredstvom, čije sam fotografije takođe dostavio!
HOĆETE LI OBJELODANITI VEZE BOBAR GAVRILA SA NARKO MAFIJOM I UBISTVOM ILI ĆETE NASTAVITI SA PRIKRIVANJEM ???

Analizu tih događaja sam objavio na internetu
MAFIJA UPRAVLJA POLICIJOM
Iako nisam očekivao nikakvu reakciju, ipak stiže odgovor datiran na 12.09.2012:
Da li se radi samo o nastavku logističke podrške mafiji od strane državnih ograna ili naprosto niko ne čita materijale koje šalju građani o kriminalnim aktivnostima zaposlenih u MUP-u, tek ne samo da se podaci o "istrazi" ne otkrivaju, nego se bukvalno prepisuje tekst iz 2010. godine sa samo jednim izmjenjenim imenom!
Da je to istina vidljivo je ako se dokumenti postave jedan pored drugog:
Dakle za 32 mjeseca "ISTRAGE" izmjenjena je samo jedna osoba za kontakt uz naravno drugi broj telefona!
Prosto "upada u oči" to da je tekst u oba dokumenta doslovno isti, osim u tom dijelu, gdje je došlo do personalne izmjene nadležne osobe. Zaključak je da državne službe formiraju šablone i automatski "odgovaraju" građanima, bez ikakve namjere da bilo šta istražuju, sve dok za to ne dobiju odobrenje od mafijaškog režima!
SLIKA GOVORI VIŠE OD 1000 RIJEČI

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me