Utorak, Septembar 20, 2011

CLANAK BROJ 41


UBISTVA CE SE NASTAVITI


Vec duze vrijeme upozoravam drzavne organe i medije o kriminalu u institucijama sistema,prije svega u Tuzilastvima.
Iako sam jos prije 18 mjeseci predao prve dokaze o umjesanosti drzavnih organa u ubistvo i prikrivanje ubistva Ivone Bajo, ne samo da niko ne reaguje od nadleznih, nego ni mediji to ne smiju da objave iz straha od odmazde.
Po svemu sudeci do ubistva je doslo, prilikom sverca neke robe, (heroina ili oruzja) u firmu lokalnog tajkuna i kriminalca Bobar Gavrila, prvog covjeka u Bijeljini, najveceg kriminalca u zemlji Dodig Milorada. No da li su zaista svercovali oruzje, kojim se naoruzavaju paravojne formacije sa onakvim psihopatama, koji na svoj rodjendan ubijaju svoje goste ili je nesto drugo u pitanju, sada je sasvim sporedno jer postoje neosporni dokazi o kriminalu unutar OT Bijeljina...
http://zdenkobajo.blog.rs/.
http://kriminaluvlasti.blogger.ba/.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002184140160&sk=wall#!/.
http://www.youtube.com/watch?v=5nmPYqn0vIc.
http://www.2shared.com/file/3nnGwRu1/Ko_je_ubio_Ivonu.html.
Poseban akcenat je na slici materijalnog dokaza sa mjesta zlocina: torbe koju je ubijena djevojčica nosila, a ciji je kais presjecen ukoso, dio nedostaje dok je veci dio ostatka opran vidljivo da bi se uklonili tragovi ubistva i prikrio monstruozni zlocin.
Taj prljavi posao, gori i od samog ubistva izvela je tuzilacka mafija iz Bijeljine, koja je majka svih drugih mafija, sa zadatkom da stiti tajkune, pripadnike organizovanog kriminala.
Uhvaceni sa rukama krvavim do ramena, kriminalci iz OT Bijeljina, gestapovskim metodama, zapusavaju usta svim medijima i izdaju fasisticku USMENU naredbu, da se svima ih porodice Bajo, ne dozvoli pristup Tuzilastvu, po bilo kom osnovu, kako bi sprijecili dostavljanje materijala o njihovim zlocinima.
Izvrsavajuci tu naredbu pripadnici policije su vec dva puta hapsili clanove porodice, pri pokusajima,da ostvare zakonom zagarantovano pravo:
Prijavljivanje krivicnog djela od strane građana
(1) Građanin ima pravo prijaviti izvršenje krivičnog djela.
(2) Svako je duzan prijaviti izvršewe krivicnog djela kada neprijavljivanje krivicnog djela predstavlja krivicno djelo.
Dakle stiteci najvece kriminalce u zemlji, tuzilacka mafija je spremna na sve da bi sakrila tragove, njihovih zlocina. Od ubistva Ivone Bajo, osim "sitnica" vezanim za samo ubistvo, kao sto je navedena torba i falsifikovanje vjestacenja i obmanjivanje vjestaka, (
http://www.youtube.com/watch?v=5nmPYqn0vIc), u Bijeljini se desio upad u BN televiziju, sa jasnom porukom sta ceka neposlusne medije.
Potom je uslijed stresa dozivljenog pri saslusavanju, preminuo gradjanin Nedeljko Radman.
Pokusavajuci da me uplase, pripadnici tuzilacke mafije su izdejstvovali nevidjenu hajku na mene, koja je obuhvatala sem tretmana koji je dozivio g. Radman i pretres kuce, odnosenje racunara sa dokazima, prisluskivanje i pracenje komunikacija, nadzor objekata, pracenje ukorak i patrolnim vozilima po gradu, te danonocnu strazu u 3 smjene, pred mojom kucom.
Prije toga sam imao telefonski poziv, (ocigledna sacekusa, sa automatskim oruzjem) a po pokretanju tih radnji, desio se i pokusaj ubistva trovanjem, koji je zamalo uspio.
Naravno cijelo vrijeme mi nije dozvoljeno da prijavim bilo koje krivicno djelo dezurnom tuziocu:
Podnosenje prijave
(1) Prijava se podnosi tuziocu, pismeno ili usmeno.
Zatim jedna osoba priznaje da je izvrsila ubistvo Ivone Bajo, ali se informacije o tobe blokiraju,te se poslije odokativnog pregleda od strane saucesnika Stjepanovic i Kovacevic, proglasava neuracunljivim i pusta na slobodu...
Samo 4 dana po predaju dokaza nacelniku kriminalisticke policije g. Teodorovic Aci, pri pokusaju da, isti predamo i tuzilastvu, uhapseni smo sestra i ja. G. Teodorovic, koji je obecao da ce podnijeti zahtjev za saslusanje kriminalca Stjepanovic Danice, vec sutradan je pronadjen mrtav u automobilu.
Za sve ove dogadjaje, kao i za samo ubistvo Ivone Bajo, podneo sam zahtjev za pristup informacijama, koje je tuzilacka mafija, brutalno krseci relevantni zakon, bacala u korpu za otpatke.
Poslednji slucaj ubistva u Bijeljini, kada je pripadnik paravojne jedinice, koji je svoje snimke u ratnoj opremi prikazivao i na internetu, pokazuje koga sve stiti tuzilacka mafija.
Ovaj zlocin se moze zavrsiti samo na jedan nacin: UBICA SE OSLOBADJA KAO NEURACUNLJIV...
U suprotnom, ako bi se radilo po zakonu, ubica bi mogao ispricati puno zanimljivih detalja:
Ko je njemu dao oruzje i uniformu, ko su ostali pripadnici jedinice, kakav im je cilj i zadaci, koga je sve vidio iz politickog vrha ili cuo da je povezan sa nelegalnim naoruzavanjem i ko je komandant jedinice.
Dakle sa 99% sigurnosti, mozete biti sigurni da je tuzilac dobio zadatak da oslobodi ubicu.
Gradjani republike, nije pitanje da li ce jos biti ubistava, pitanje je samo hoce li te ubice sledeci metak, ispaliti prema vama ili vasem djetetu...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina
065831902

 

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me