CLANAK BROJ 37

MAFIJA U KLOPCI 
Napomena : Tekst je namjenjen iskljucivo korumpiranim pripadnicima tuzilastva, (tuzilackoj mafiji) ali ce biti upucen na vise adresa drzavnih organa i medija...
Svakim danom, korumpirani pripadnici tuzilastva, koji su dali doprinos ubistvu i prije svega prikrivanju ubistva, djevojcice Ivone Bajo, nalaze se u sve nezavidnijoj poziciji i vec su izgubili poodavno kredibilitet, kako kod suda i kriminalisticke policije, tako i kod PS Bijeljina.
Svima je jasno da su kriminalne radnje tuzilaca, namjerne i smisljene i nece im vise pruzati indirektnu pomoc u ocajnickoj borbi da izbjegnu zasluzenu zatvorsku kaznu.
U poslednjih 20 dana nekoliko puta sam predocio zaposlenim i gradjanima, dokaze o kriminalu korumpiranih tuzilaca, pred zgradom, u trajanju od prosjecno pola sata.
Takav blazi vid moje borbe sa mafijom ce trajati samo do 20. avgusta, a onda cu to intenzivirati, na nacin, da ce trajati mnogo duze i kako je taj metod iznosenja podataka veoma ogranicen, navescu poslije tog datuma i imena krivaca, korumpiranih tuzilaca, protiv kojih imam neoborive dokaze.
Oni su vec odavno sramota za instituciju tuzilastva i ljudski rod, a sada ce za njihove zlocine, saznati i gradjani.
Uzalud cete slati policiju da me skloni!
Postoji nalog da se to ne cini.
A ako se ta naredba i povuce, ne zaboravite da uvijek uz sebe imam dokaze o zlocinima tuzilaca iz OT Bijeljina.
Sanjajte zatvorske resetke i zasluzenu kaznu, koja je neizbjezna...

Zdenko Bajo
Majke Jevrosime 20
76300 Bijeljina

065831902